Siniša Krajčinović

Kao i u svakom sportu, ključ je u saradnji. Nadam se da ću u svojoj ulozi igrati sponu za ove dve države i ojačati saradnju. Siguran sam da će Irsko-srpska privredna komora biti mesto susreta vrhunskih poslovnih talenata sa obe strane.

Gospodin Siniša Krajčinović počeo je karijeru kao sportista koji se takmičio na međunarodnom nivou, postajući na kraju jedan od najistaknutijih ljudi u srpskom sportu. Bio je predsednik Sportske unije Srbije osam uzastopnih godina, a bio je i vršilac dužnosti sekretar za sport i omladinu u Republici Srbiji.

Ima više od 30 godina iskustva kao direktor u javnom i privatnom sektoru. Takođe je bio izvršni direktor nekoliko međunarodnih kompanija koje su neki od najvećih investitora u Srbiji. Nedavno je bio zadužen za donošenje ključnih odluka u jednoj od najvećih kompanija za investiranje u nekretnine u Srbiji.

  Irish-Serbian Chamber of Commerce

  Our mission is to promote and facilitate trade and investment between Ireland and Serbia, and to represent the views of the business communities in both countries.

  ADDRESS

  Carrigtwohill T45 ET13, County Cork, Ireland

  PHONE

  +353868280077

  EMAIL

  info@irska.rs