Vuk Mirković

Ponosan sam što sam jedan od osnivača Irsko- srpske privredne komore i počastvovan sam što imam odgovornost da budem početna tačka za kontakt irskim i srpskim profesionalcima sa sedištem u jugoistočnoj Evropi, koji žele da neguju dragocene odnose između naše dve nacije.

Gospodin Vuk Mirković je član -osnivač Irsko-srpske privredne komore, trenutno na poziciji sekretara Komore.

Osnivač je i izvršni direktor kompanije Razor Communications LTD, međunarodno cenjene agencije za marketing i komunikacije sa sedištem u Beogradu i Dablinu.

Kao preduzetnik, više od dve decenije igrao je aktivnu ulogu u stvaranju i vođenju više kompanija, u sferama od digitalnog marketinga i web dizajna do poslovnog savetovanja, e-učenja i obrazovanja i ugostiteljstva.

Takođe je suosnivač Instituta za digitalne komunikacije u Beogradu, partnerom Instituta za digitalni marketing iz Dablina, koji pruža međunarodno sertifikovano i specijalizovano obrazovanje u oblasti digitalnih medija.

  Irish-Serbian Chamber of Commerce

  Our mission is to promote and facilitate trade and investment between Ireland and Serbia, and to represent the views of the business communities in both countries.

  ADDRESS

  Carrigtwohill T45 ET13, County Cork, Ireland

  PHONE

  +353868280077

  EMAIL

  info@irska.rs